Diamantpads

Korte uitleg diamantpads:

Diamandpads systeem is een revolutionair reinigingssysteem, gebaseerd op schuurschijven die zijn voorzien van miljarden microscopische diamantjes die de vloer zonder chemicaliën mechanisch schoonmaken en polijsten. Diamandpads systeem kan worden gebruikt op de meeste vloeren, zoals terrazzo, natuursteen, beton, vinyl, linoleum en epoxy. Diamandpads systeem is dé manier om uw saaie en versleten vloeren om te toveren in schone, glanzende en fraai gepolijste vloeren. Diamandpads systeem biedt zowel het schoonmaakbedrijf als de particulier unieke zeer veel voordelen.

 

Soorten diamantpads:

  • Rood: Deze pad haalt een dunne laag van het oppervlak, waardoor er een diepe reiniging ontstaat. Kleine krasjes worden verwijdert en de vloer voelt glad. Dit noemen we gezoet niveau.
  • Geel: Het natuursteen begint ligt op te glanzen,  we praten nu over een gepolijst niveau. De vloer blijft  tot dit niveau meestal haar antislip waarde behouden.
  • Groen: Na de bewerking van de groene diamantpad krijg je een mooie diepe glans op de vloer. Deze diamantpad is uitermate geschikt voor het periodiek polijsten van marmer, linoleum, beton, terrazzo en epoxy vloeren.