Vloerpads, diamantpads, schuurpads, strippads, doodlebugs, schuurschijven en multihole.

In deze categorie vindt u de meest uiteenlopende vloerpads zoals diamantpads, schrobpads, handpads en hebt u een andere maat of soort nodig mail ons en wij gaan u helpen..

Hieronder een korte uitleg op een rij gezet.

 • Witte vloerpads: (White Polish) Voor het inboenen van vloerolie, polijsten en opwrijven van was op vloeren, polijsten van linoleum en natuursteen vloeren en poeder polijsten van marmer.
 • Beige vloerpads: (Tan Buff): Voor Polijsten/Opblokken en in oliën parket vloeren. Deze ACOR pad beige is uitermate geschikt voor het polijsten en het droog opblokken van uw vloer en wordt daarnaast ook gebruikt om parket in te oliën. Verwijdert strepen en zorgt voor een gladde ondergrond.
 • Rode vloerpads: (Red Buff) Voor Polijsten en Opblokken. De ACOR pad rood is geschikt voor droog polijsten, opblokken en/of licht schrobben van uw vloer. Verwijdert strepen en vuil en zorgt voor een gladde afwerking van de vloer. Deze kan ook gebruikt worden voor lichte spray cleaning.
 • Blauwe vloerpads: (Blue Cleaner) Voor Reinigen. De ACOR pad blauw is te gebruiken voor reinigen, licht schrobben of zware spray cleaning. Deze pad verwijdert strepen en vuil van uw vloer.    
 • Groene vloerpads: (Green Scrub) Voor Schrobben. De ACOR pad groen is voor dagelijks onderhoud en is zeer geschikt voor natte schrobwerkzaamheden. Verwijdert ingetrokken vuil, vet en strepen van uw vloer.                            
 • Bruine vloerpads: (Brown Stripper)Voor strippen. De ACOR pad bruin is een strip pad deze verwijderd zeer snel oude waslagen van uw vloer zonder de vloer te beschadigen. Ook droog te gebruiken.
 • Zwarte vloerpads: (Black Stripper) De ACOR pad zwart is een strip pad. Verwijdert oude waslagen van uw vloer zonder de vloer te beschadigen. Gebruik m.b.v. water en een stripper voor was (grondreiniger) chemie!   
 • Natural Hair (Porko): Voor polijsten op hoge snelheid. Deze Highspeedpad is gemaakt met een natuurlijke vezel waardoor de hitte nog beter verdeeld wordt. Gebruikt voor het herverdelen van wax en het polijsten van vloeren. Voor zachte wassoorten!! Geschikt voor hoog toerental machines (1000 tot 3000 tpm.)
 • Off White (Ivory): Voor polijsten met hoge snelheid. Vlekken en strepen verwijderd u zeer simpel met deze Highspeedpad. Werkt het beste op een hoogtoerental machine (1000 tot 3000 tpm.)
 • Naturel Grey (Porko Plus): Voor polijsten op hoge snelheid. Deze Highspeedpad is gemaakt met een natuurlijke vezel waardoor de hitte nog beter verdeeld wordt. Gebruikt voor het herverdelen van wax en het polijsten van vloeren. Voor zachte wassoorten!! Geschikt voor hoog toerental machines (1000 tot 3000 tpm.)
 • Pink (Pink Luster): Voor polijsten op hoge snelheid. Voor het uitwrijven en het polijsten van vloeren zonder overmatige slijtage is deze Highspeedpad uitermate geschikt. Geschikt voor hoog toerental machines (1000 tot 3000 tpm.)
 • Light Bleu Luster): Voor polijsten op hoge snelheid. Voor het uitwrijven en het polijsten van vloeren zonder overmatige slijtage is deze Highspeedpad uitermate geschikt. 
  Geschikt voor hoog toerental machines (1000 tot 3000 tpm.)
 • Hi-Pro Agressor: Voor zwaar stripwerk. Deze agressorpad is zeer geschikt voor zwaar en zeer extreem zwaar stripwerk. deze agressorpad is gemaakt van zeer harde vezels die een zeer grove schuurwerking geven. Uitermate geschikt het snel, makkelijk en goed uw betonnen vloer te strippen of te reinigen. Alleen te gebruiken onder een laag toerental machine met een toerental tot 350 tpm.
 • Kristallisatiepad Cristal Grey: Voor kristalliseren van marmer en terrazzo. Met deze pad maakt u uw natuursteen, marmer en terrazzo schoon maar kunt u ook kristalliseren. Dit doet u in combinatie met polijstpoeder of een kristaliseer vloeistof. Alleen te gebruiken onder een laag toerental machine tot 350 tpm.
 • Kristallisatiepad Crystal Gold: Voor kristalliseren van marmer en terrazzo. Met deze pad maakt u uw natuursteen, marmer en terrazzo schoon maar kunt u ook kristalliseren. Dit doet u in combinatie met polijstpoeder of een kristaliseer vloeistof. Alleen te gebruiken onder een laag toerental machine tot 350 tpm.

vloerpads

Alle floorpads zijn in elke maat, rond en rechthoekig in een dikte van ±24 mm. en ± 9 mm.  verkrijgbaar.

Soorten diamantpads:

 • Rood: Deze pad haalt een dunne laag van het oppervlak, waardoor er een diepe reiniging ontstaat. Kleine krasjes worden verwijdert en de vloer voelt glad. Dit noemen we gezoet niveau.
 • Geel: Het natuursteen begint ligt op te glanzen,  we praten nu over een gepolijst niveau. De vloer blijft  tot dit niveau meestal haar antislip waarde behouden.
 • Groen: Na de bewerking van de groene diamantpad krijg je een mooie diepe glans op de vloer. Deze diamantpad is uitermate geschikt voor het periodiek polijsten van marmer, linoleum, beton, terrazzo en epoxy vloeren.